luni, 27 august 2012

Detoxifiere De Toamna


Toamna este anotimpul in care abunda fructele si legumele, astfel ca o cura detoxifiere poate fi tinuta usor in acest sezon. Fructele si legumele reprezinta combinatia ideala pentru a elimina toxinele din organism pe timpul iernii. Exista mai multe tipuri de cure pentru detoxifierea organismului, noi insa le recomandam pe cele mai putin drastice, care nu implica consumarea un singur tip aliment (fruct sau leguma), ci combina mai multe alimente din aceeasi categorie pentru ca organismul are nevoie de variatia hranei, chiar si intr-o astfel de cura. O cura cu fructe asigura un suport energetic suficient si detoxifica organismul. 

Inainte cu o saptamana de a incepe o cura de detoxifiere se recomanda sa modificati regimul din care trebuie sa scoateti: grasimile de orice fel, mezelurile, mancarea prajita sau fast-food, fainoasele. Puteti consuma doua felii de paine la masa, insa fara alte alimente care contin fainoase. Eliminati dulciurile cu crema (prajituri, prouse de patiserie – aveti voie ciocolata). Se recomanda sa beti in fiecare zi macar o cana cu lapte, o cana cu ceai (de orice fel, chiar indulcit cu miere), peste care adaugati zeama de lamaie. In rest, beti doar apa plata, care va ajuta, printre altele, sa reprimati senzatia de foame. Spor sa aveti!

marți, 14 august 2012

Cum Acceleram Detoxifierea


In cura de detoxifiere, ceaiul verde este un accelerator benefic organismului. Ceaiul verde este un foarte bun atioxidant, ajuta la regalrea digestiei si a tranzitului intestinal, lupta impotriva grasimilor din sange, scade colesterolul, ne da energie si este un bun tonic pentru trup si suflet.

In opinia mea, orice cura detoxifiere este musai sa includa ceai de musetel si ceai de soc, acestea fiind considerate laxative naturale foarte bune. Diuretice sunt merisorul, urzica si papadia. 

Daca ne dam interesul sa tinem o cura de detoxifiere cu plante si remedii naturale, vom fi uimiti sa remarcam ca ne simtim mai energici, mai plini de viata, va disparea oboseala si starile melancolice.

duminică, 5 august 2012

Detoxifiere Cu Lamaie


Vrei sanatate la pahar? Incearca sucul de lamaie stoarsa, fara indulcitori. Detoxifiaza si mentine inima sanatoasa! Dieta cu lamai este preferata vedetelor de la Hollywood, incat le ajuta sa slabeasca pana la 5 kilograme in mai putin de 2 saptamani si cu ajutorul lor fac in paralel si o cura de detoxifiere, lamaile fiind perfecte atat pentru detoxifierea ficatului, a intregului organism, dar si pentru mentinerea unei inima sanatoasa.

Reteta pentru o dieta de exceptie cu ajutorul lamailor suna in felul urmator: stoarce o jumatate de lamaie intr-un pahar plin cu apa. Samburii sunt acceptati, pulpa nu. Deci, doar sucul de la lamaie si samburii. Apoi, adauga 2 linguri de sirop de artar si un varf de lingurita de boia iute. Amesteca totul bine. Incearca sa bei dimineata, efectul va fi mai bine resimtit de catre organism.